Loading...
Bloggens hovedfokus er Portvin og anmeldelser af spisesteder.
Der vil formentlig komme artikler og indslag der omhandler andet, men relationen til det det spiselige og drikkelige vil være der.
Jeg elsker mad(det kan måske ses) og sætter pris på når der er tanker bag de ting der ligger på tallerknen.
Hver sin mad til sin tid, men et besøg på en restaurant skulle gerne løfte sig over hverdagen og give en oplevelse hvor man føler at maden er kreeret med tanke og hjerte.
Jeg elsker også Portvin(det kan vidst også ses på billedet for oven) og har dyrket denne hobby i 3år.
Portvinenes verden er utrolig spændende og oplevelserne er mange.
Jeg kender mange i Portvinsentusiaster der har langt større viden og har smagt meget meget mere end mig, men jeg føler at jeg har smagt så meget at jeg er klædt på til at forholde mig kritisk. Jeg vil med denne blog udforske portvinens verden og dele mine oplevelser med jer.
Målet er at blive endnu klogere og smage endnu mere.
Jeg vil gerne dele min erfaringer med andre og i sidste ende håber jeg at andre passionerede og/eller nysgerrige kan bruge det jeg skriver til noget.
Jeg håber ihvertfald du vil følge med
Hvis du har ønsker og ideer er du velkommen til at kontakte mig via kontakt@finsmager.dk